Utrustning

Call&Report kräver ingen avancerad utrustning. Som arbetsledare når du Call&Report direkt via webben och de som utför uppdragen kan rapportera in aktiviteter genom ett vanligt telefonsamtal till Call&Report, från vilken telefon som helst. 

Om Call&Report ska logga GPS-positioner behöver du däremot komplettera Call&Report med utrustning som har stöd för GPS. Vi erbjuder flera alternativ.

AVL-enheter

Våra AVL-enheter loggar start och sluttider, rutter, hastigheter och eventuella stopp. Vi har bärbara modeller som kan bäras på person eller enkelt flyttas mellan fordon, och fastmonterade enheter som kan kopplas till befintlig utrustning i fordonet, t.ex. saltspridare.

Enheterna kan konfigureras till att automatiskt logga start av aktivitet när de sätts i rörelse. Start och avslut av uppdrag kan även rapporteras manuellt via knappar på enheten. Knapparna ger något fler valmöjligheter; de kan t.ex. användas även till att registrera olika typer av uppdrag eller avvikelser.

Med knapparna kan föraren registrera olika typer av uppdrag, eller avvikelser så som hinder på vägen. Du kan själv bestämma hur knapparna ska användas.

Mobilapp

Aktiviteter kan registreras via vår mobilapp, som även har GPS-stöd. Mobilappen finns för både Android och iPhone. Den är enkel att installera på era befintliga smartphones. Vi levererar även smartphones och plattor med mobilappen förinstallerad om ni föredrar att beställa allt genom oss.

Mobilappen är enkel att använda, med tydliga knappar och väl synlig text. 

Anpassa efter behov

Ni kan blanda, kombinera och konfigurera utrustningstyper efter er verksamhets olika behov. Kontakta gärna oss för att diskutera vilken lösning som skulle passa er bäst. Vi kan även erbjuda ett testkonto med låneutrustning om ni vill göra en egen utvärdering.

Testa själv

Testa Call&Report och GPS-utrustning kostnadsfritt under 30 dagar. Vi hjälper dig med allt du behöver för att komma igång med testningen. För mer information, fyll i det här formuläret eller ring oss direkt på 031-680780.