Systemöversikt

Call&Report är en webbaserad tjänst som passar alla verksamheter där aktiviteter behöver registreras och följas upp. Resurser (t.ex. fordon eller personal) och aktiviteter (t.ex. plogning, sopning) följs snabbt upp direkt via en lättöverskådlig webbsida.

Med Call&Report är det enkelt att förmedla uppdrag; den inbyggda utringningsfunktionen ringer upp din personal, ger dem en detaljerad arbetsorder och ber dem bekräfta uppdraget. Personal registrerar sedan start, avslut och resultat av aktiviteter genom GPS-enheter eller via en mobilapp. Aktiviteter kan även registreras genom att ringa in till Call&Report. 

Call&Report loggar i realtid var och när ett uppdrag utförs, och av vem. Informationen är detaljerad och all information kan skrivas ut eller exporteras för att användas t.ex. som fakturaunderlag eller dokumentation vid försäkringsärenden. 

Lägg till GPS-utrustning

Komplettera Call&Report med GPS för att logga rutter tillsammans med aktiviteterna. Tid och datum för start- och slutpunkter registreras tillsammans med körd rutt, hastighet, stopp längs vägen och antal körda mil. Allt presenteras i överskådliga kartvyer.

Läs mer om olika utrustningstyper här.

Kom igång direkt

Du når Call&Report direkt via webben - ingen installation krävs. Allt du behöver är ett användarkonto. Du kan prenumerera på Call&Report i ett, tre eller fem år. Samtalskostnader tillkommer om du väljer att använda utringningsfunktionen. För mer information, fyll i det här formuläret eller ring oss direkt på 031-680780.

Produktlitteratur